Werkwijze voetbalfittest.nl


Inzicht krijgen in de belasting en belastbaarheid van de sporter.

Wij hebben formulieren en een fysiek test protocol waarmee wij u belasting en belastbaarheid van uw spelers en team objectief inzichtelijk te maken. Aan de hand hiervan kunt u de trainingsarbeid afstemmen op de belastbaarheid van uw spelers en team. De kans op het ontwikkelen van overbelasting blessures wordt hiermee kleiner.

De fysieke testen die wij momenteel kunnen verzorgen zijn een maximale en sub maximale Interval Shutle Run Test (ISRT).  Deze test komt het meest overeen met de belasting tijdens voetbal en biedt inzicht in het herstelvermogen en de herstelcapaciteit van uw spelers en team.

De sub maximale ISRT kunnen wij met alle benodigde apparatuur bij uw vereniging verzorgen.

De formulieren geven u snel inzicht in de belasting en belastbaarheid van uw spelers en team.
De formulieren fitheid voor en na de activiteit brengen ook de belastbaarheid ten gevolge van activiteiten buiten de sport ook inzichtelijk. Verschillen binnen het team worden zo voor u snel inzichtelijk.
Het formulier belasting tijdens de training of wedstrijd geeft inzicht over de ervaren belasting van spelers en team tijdens de activiteit. Hiermee krijgt u inzicht in acute/chronic load ratio van team en spelers.
Na het invoeren van de aanwezige blessures en behandelingen in het blessure registratie formulier krijgt u inzicht in bij wie welke blessures hebben voorgedaan en hoe lang men gemiddeld is uitgeschakeld.

Minder uitval van spelers door beter inzicht in belasting en belastbaarheid

Gerelateerde links