Welkom op voetbalfittest.nl


Inzicht in de fitheid en voetbal workload van uw spelers en team

Voetbalfittest is ruim 20 jaar actief binnen de sportverzorging.

Als sportliefhebbers met een paramedische achtergrond hebben wij diensten ontwikkeld om inzicht te krijgen in de belasting en belastbaarheid van sporters binnen het amateurvoetbal. Het zijn voetbalspecifieke testen en formulieren waarmee u snel inzicht krijgt in de fitheid en belastbaarheid van uw team. Hiermee kunt u de trainingsarbeid beter afstemmen op de belastbaarheid van uw spelers en team en wordt de kans op overbelastingblessures kleiner. Na jarenlang behandelen en registreren van blessures en hersteltrainingen hebben we de testen en formulieren gemaakt die digitaal snel te verwerken en te delen zijn door de trainer, speler, sportverzorger of fysiotherapeut.
De link naar de formulieren kunt u via de whatsapp, email of sms versturen, hierdoor kunnen de spelers direct na de wedstrijd of training de formulieren mobiel invullen. Een snelle gerichte manier om informatie te verzamelen over uw spelers en team.Wij ontvangen de ingevulde formulieren en maken hier in overleg met u de gewenste rapporten en analyses.

Supporters van Voetbalfittest.nl

Sporters in beweging houden is ons doel.


FRAMO Sport Medische Groothandel is al meer dan 38 jaar de meest klantvriendelijke en service gerichte groothandel met snelle levertijden.
U bent hier aan het juiste adres voor alles op fysiotherapie, sportverzorging en sportmedisch gebied.


Start2Move zet carrières letterlijk in beweging, door het verzorgen van opleidingen tot proffesional binnen de Sport-, Health- en Fitnessbranche.

Liever geen bankzitters door blessures?

Meer informatie