Diensten geleverd door voetbalfittest.nl


Inzicht in FITHEID en BELASTBAARHEID van uw team.

Om een goed inzicht te krijgen in de belasting en belastbaarheid van uw spelers en team is het nodig om periodiek voetbalspecifieke testen en formulieren van uw spelers te ontvangen. Met de resultaten kunt u de trainingsbelasting nog beter afstemmen op uw spelers en team. Onderstaande diensten van Voetbalfittest.nl maken dit mogelijk binnen het amateur voetbal.

  • Inzicht vanuit VOETBAL LOAD perspectief. --FORMULIEREN--
    U krijgt door het gebruik van formulieren inzicht vanuit de speler in de Acute/Chronic load ratio van uw team en spelers, inzicht in de variatie van de ervaren belasting van trainingen en wedstrijden. Inzicht in de ervaren belasting van een activiteit door spelers en de bedoelde intentie van een activiteit door de trainer. Inzicht in de opbouw van de load tijdens de periodisering en het seizoen.
  • ‚ÄčInzicht vanuit BLESSURE perspectief. --FORMULIEREN--
    U krijgt door het gebruik van formulieren inzicht in blessure frequentie per speler en team per periode, en kan dit combineren met het inzicht vanuit load perspectief.
  • Inzicht vanuit VOETBAL FITHEID perspectief. --FORMULIEREN EN TESTEN--
    U krijgt door het gebruik van formulieren en testen inzicht hoe fit de speler zich voelt voor en na de activiteit met formulieren en u krijgt inzicht in hoe de scores van de diversen voetbalspecifieke testen zijn ten opzichte van het team.